About MIAB

MIAB Jewels

Onze sieraden worden verpakt in een flesje waar je een persoonlijke tekst in kan toevoegen. Wij vinden het als merk belangrijk om onze sieraden extra waardevol te maken, gezien deze vaak kado worden gegeven. Als kado voor iemand anders maar ook voor jezelf. Daarom vinden wij het leuk om onze sieraden extra persoonlijk te maken – dit doen wij door ieder sieraad te verpakken in een flesje met een persoonlijke tekst. Zo kan je jouw sieraad altijd aan een bepaalde herinnering koppelen en met extra plezier dragen. Laat ons weten waarom jij jouw MIAB sieraad hebt gekocht of gegeven via #MIABmemories. 

Kwaliteit is belangrijk voor ons, om die reden gebruiken we alleen sterling zilver 925 en de beste materialen 14 k gold plated en 14 k filled. Bij ieder sieraad staat aangegeven waar het van gemaakt is. Onze sieraden hebben een goede prijs- kwaliteit verhouding en natuurlijk betaal je ook voor onze eigen designs zodat jij jouw oorbellen uniek kunt stijlen.

Onze ringen zijn gold plated (de rekringen zijn gold filled en verkleuren niet). Daarom kunnen deze in sommige gevallen verkleuren, dit verschilt per persoon. Sieraden om je hand zijn altijd het meest gevoelig. Wij adviseren jou om jouw sieraden af te doen met douchen, handen wassen, schoonmaken etc.

Bekijk onze collectie

WORD MIAB BRAND AMBASSADOR! ★

Wij zijn regelmatig op zoek naar promotors voor onze sieraden.
Ben jij actief op Instagram, sluit jouw stijl aan bij MIAB én zou je MIAB graag willen promoten?

Stuur dan een mailtje naar marketing@miab-jewels.com met als onderwerp “collaboration”.
Vermeld hierbij jouw Instagram/Blog en waarom je vindt dat jij MIAB moet vertegenwoordigen.
Wie weet word jij dan onze nieuwe brand ambassador!