About MIAB

NEWS

Per 1 augustus verhuist MIAB naar een nieuw pand in hartje Den Haag! Vanaf dan kan je bij ons ook terecht voor workshops. Op deze locatie kun je ook woon- en kantoorinspiratie opdoen en is een selectie van de meubels die je bij ons ziet ook te koop. Zo combineren wij onze passie voor sieraden met mooie presentatiematerialen en interieur design.

MIAB Jewels

Bij MIAB vind je een perfect kado voor iemand of voor jezelf! Onze sieraden worden verpakt in een flesje waar je een persoonlijke tekst in kan toevoegen.
Kwaliteit is belangrijk voor ons, om die reden gebruiken we alleen sterling zilver 925 en de beste materialen 14 k gold plated en 14 k filled. Bij ieder sieraad staat aangegeven waar het van gemaakt is. Onze sieraden hebben een goede prijs- kwaliteit verhouding en natuurlijk betaal je ook voor onze eigen designs zodat jij jouw oorbellen uniek kunt stijlen.

Onze ringen zijn gold plated (de rekringen zijn gold filled en verkleuren niet). Daarom kunnen deze in sommige gevallen verkleuren, dit verschilt per persoon. Sieraden om je hand zijn altijd het meest gevoelig. Wij adviseren jou om jouw sieraden af te doen met douchen, handen wassen, schoonmaken etc.

WORD MIAB BRAND AMBASSADOR! ★

Wij zijn continu op zoek naar promotors voor onze sieraden.
Ben jij actief op Instagram, sluit jouw stijl aan bij MIAB én zou je MIAB graag willen promoten?

Stuur dan een mailtje naar marketing@miab-jewels.com met als onderwerp “collaboration”.
Vermeld hierbij jouw Instagram/Blog en waarom je vind dat jij MIAB moet vertegenwoordigen.
Wie weet word jij dan onze nieuwe brand ambassador!