MIAB STYLES

Al onze aparte oorbellen vind je hieronder in een overzicht, met uitleg per oorbel en MIAB’s styling tips.

oorbellen-goud-twister-sfeerbeeld
oorbellen-goud-twister-sfeerbeeld
TwisterS

TWIST IT BABY! Voor deze oorbellen heb je maar 1 gaatje nodig. Draai ze door je oor heen, zodat het lijkt alsof je twee ringetjes in hebt. Heb je er al 2 of 3? Good for you! Dan lijken het er 3 of 4 :).

Shop hier alle twisters
Threaders

Onze Thin Line O, met of zonder edelsteentjes, en onze Double Line II – de twee nieuwste versies van de threader oorbellen. Ook leuk om de thin line O door een tweede gaatje terug te laten komen. Naast dat wij deze stijl cool vinden, is het ook handig als je niet van slotjes houdt. 

Shop hier alle threaders
UP UP UP

WHATS IN THE NAME! Up zegt het al, deze oorbel draag je omhoog voor een soort piercing effect, leuk om te combineren met onze studs hieronder. 

Shop hier alle Up's
Mini’s

MINI POWER! Studs in overvloed, want wie houdt er nou niet van een goede mini? Ideaal voor je tweede of derde gaatje of voor de subtle lovers onder ons. 

Shop hier alle mini's
IN THE BACK

Onze Back oorbel draag je achter of tussen een andere oorbel voor een extra leuk detail. Bij het model op de foto is deze gecombineerd met de Tiny Bar oorbel.

 

Shop hier de back
BAr & chains

Bij deze Chain Bar hebben wij een dubbele ketting onder de bar stud gemaakt, ook met deze oorbel lijkt het daardoor alsof je twee oorbellen in een gaatje draagt. 

 

Shop hier de chain bar