Retourneren

Voldoet een artikel niet aan je verwachting? Jammer, maar dat kan gebeuren. Alle producten van MIAB Jewels kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden.  Wanneer je binnen 14 dagen na jouw aankoop een e-mail naar info@miab-jewels.com stuurt, ontvang je binnen 48 uur een e-mail  van onze klantenservice met de nodige informatie inclusief een verzendlabel. Zodra we de retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Het aankoopbedrag wordt dan binnen vijf werkdagen terug gestort op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van een bestelling, of er wordt een vervangend product opgestuurd. 

Houd er rekening mee dat wij alleen retourzendingen alleen in behandeling nemen als deze in originele staat en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items kunnen worden geweigerd.

Let op! Heb je een verkeerd of beschadigd item ontvangen? Neem dan direct na ontvangst van je bestelling contact met ons op.