Retourneren

Voldoet een artikel niet aan je verwachting? Jammer, dat kan gebeuren. Alle producten van MIAB kunnen binnen 14 dagen na aankoop gratis geretourneerd worden (alleen binnen Nederland). Mail naar info@miab-jewels.com, vergeet niet om je ordernummer te benoemen, je ontvangt binnen 1-2 werkdagen een mail van ons met daarin de nodige informatie en een verzendlabel. Zodra we de retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort op jouw (bank)rekening/creditcard, welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

Houd er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling nemen als deze in originele staat en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items kunnen worden geweigerd.

Ruilen

Wij bieden helaas niet de mogelijkheid om een artikel om te ruilen. Wil je een nieuw item ontvangen? Retourneer je ongewenste artikel en plaats een nieuwe bestelling op onze website.

Let op! Heb je een verkeerd of beschadigd item ontvangen? Neem dan direct na ontvangst van je bestelling contact met ons op.

Land

Verzending

Verzending boven de €50,-

Retour

Nederland

2,81 / 4,95

Gratis

Gratis

België

5,95

Gratis

3,95

Duitsland

5,95

Gratis

3,95

Overige landen

19,95

19,95

19,95